Usahawan dan pengasas kosmetik terkenal, Datuk Seri Vida (DSV) berkongsi video penuh mengenai pandannganya berhubung sumbangan bantuan ketika singgah membeli makanan di sebuah gerai kecil milik warga tempatan di sebuah kawasan perumahan baru-baru ini.

Selain menasihati golongan yang memohon bantuan kerana terjejas pendapatan gara-gara Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) untuk berusaha, DSV antara lain sebenarnya kecewa bila ada yang terusan meminta meski mempunyai kudrat untuk mencari rezeki.

Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan!

Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan! Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan!

Sementara itu ruangan kapsyen, DSV turut menjelaskan, pandangan yang diberikan tidak bermaksud dia tidak menyokong kempen Bendera Putih.

IKLAN

Sebaliknya dia kecewa kerana ada yang masih bergantung harap meski bantuan sudah dihulurkan.

“Bukan Maksud saya Saya tak Sokong Kempen Bendera putih. Yang betul betul memerlukan saya dah agihkan di Kelantan, & Perak.

“Yang saya kecewa, dah dapat bantuan tapi masih meminta berulang kali. Minta yang bukan-bukan.

IKLAN

“Sampai bila? Nak harapkan bantuan. kalau PKP sampai tahun depan macam mana? Kerajaan pun tak boleh bagi bantuan tiap tiap bulan. Hanya awak yang boleh mengubah hidup awak sendiri,” tulisnya.

Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan! Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan! Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan!

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Datuk Vida Bukan Tak Sokong Kempen Bendera Putih, Tapi Kecewa Ada Terus Meminta Banyak Kali Meski Sudah Dapat Bantuan!

Foto: Instagram DSV, Majalah Nona

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI