Hubungan rapat pelawak dan penyampai radio, Shuib dengan seorang usahawan dan pempengaruh yang dikenali sebagai Watie Hanifiah kini bukan lagi rahsia.

Terbaharu, Shuib juga terbuka berkongsi cerita bahawa dia mempunyai niat untuk ke fasa seterusnya, lebih-lebih lagi selepas ibunya merestui hubungan mereka.

Sementara itu meninjau ke Instagram Watie, dia berkongsi cerita berat badannya kini sudah bertambah sebanyak 10 kilogram.

“Daripada 58 Kg To 68 Kg, Nak Salahkan Siapa Sebenarnya Ni,” – Watie“Daripada 58 Kg To 68 Kg, Nak Salahkan Siapa Sebenarnya Ni,” – Watie“Daripada 58 Kg To 68 Kg, Nak Salahkan Siapa Sebenarnya Ni,” – Watie

“From 58 kg to 68kg, nak salahkan siapa sebenarnya ni,” tulis Watie berseloroh di ruangan kapsyen.

Di ruangan komen, ramai mengusik pertambahan itu mungkin disebabkan Watie kini sedang bahagia menyulam cinta bersama bersama si dia.

IKLAN

“Salahkan Shuib.

“Salahkan cinta hati.

“Takpe, tetap cantik.  Ni semua salah Shuib.

“Sama hahaha.  Salahkan pasangan kita.

IKLAN

“Hati bahagia, takpe naik sikit, tetap cantik macam tu.

“68kg tapi sis tinggi, so still nampak kurus.

“Salah Shuib la ni.  Bahagia sangat ni, cepatlah kahwin.  Nak tengok Shuib happy-happy macam dulu lagi. Mana tahu dia boleh join Sepahtu semula,” usik sebahagian netizen.

IKLAN

Terdahulu, Shuib berkata dia menyenangi sikap penyayang yang dimiliki Watie, yang disifatkan sama seperti arwah isterinya, Allahyarham Siti Sarah.

“Dia seorang insan yang boleh diharap, penyayang, penyabar serta wanita yang dapat menerima saya seadanya,” kata Shuib.

Shuib dikurniakan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, Dzahira Talita Zahra, Ariq Matin dan Ayash Affan hasil perkahwinan dengan Allahyarham Siti Sarah.

Siti Sarah meninggal dunia pada Ogos 2021 akibat jangkitan Covid-19.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI