“Dah Kertu Lagi Nak Kena Jaga,”- Azza Elite

Memiliki wajah cantik dan tubuh badan yang sihat adalah impian untuk semua, baik lelaki dan wanita.

Pelakon dan penyanyi, Nor Azzarima Zawari atau lebih dikenali sebagai Azza Elite misalnya, dia ada berkongsi tips untuk mengekalkan kecantikan dan memiliki tubuh badan yang sihat.

“Start ur day with bismillah alhamdulillah. so dah kertu ni lg nk kena jaga. minum segelas air putih with lemon lepas tu rajin lah chuols buat carrot juice.bagus untuk penghadaman. .

“yang lain tu sis punya rutin .. cuci miss bunga dgn #eudhrasirehbyazzaelite pastu nk makeup boleh le pakai #bedaksejukazzaelite ko buat toner jah sb..

IKLAN

“bedak sejuk ni seakan dah ada lapisan sblm ko makeup maklum sajalah kdg kdg span muka ko tu x pnh basuh so kalau ko x jaga jerawat la muka ko..

“pastu mcm mana nk tahan makeup nk gi open house muka ko hgn berbelak ya .ko pakai #azzaelitemakeupbase senang pulok tu cuci even ko pakai dia saje buh listip skit settle .

“ok kak azza nk siap kan makan #ustazadam dulu.. ..bnyk pula open house today mana yg sempat ku pg ya.. yg x sempat jgn mare ko tau la jam kl bapak segala jam”tulisnya.

View this post on Instagram

start ur day with bismillah alhamdulillah. so dah kertu ni lg nk kena jaga. minum segelas air putih with lemon lepas tu rajin lah chuols buat carrot juice.bagus untuk penghadaman. . . yang lain tu sis punya rutin .. cuci miss bunga dgn #eudhrasirehbyazzaelite pastu nk makeup boleh le pakai #bedaksejukazzaelite ko buat toner jah sb.. bedak sejuk ni seakan dah ada lapisan sblm ko makeup maklum sajalah kdg kdg span muka ko tu x pnh basuh so kalau ko x jaga jerawat la muka ko..pastu mcm mana nk tahan makeup nk gi open house muka ko hgn berbelak ya .ko pakai #azzaelitemakeupbase senang pulok tu cuci even ko pakai dia saje buh listip skit settle . ok kak azza nk siap kan makan #ustazadam dulu.. . .bnyk pula open house today mana yg sempat ku pg ya.. yg x sempat jgn mare ko tau la jam kl bapak segala jam🤣

A post shared by Azzaelite❤️jadaqueen0174748991 (@azzazawari) on

Dalam pada itu, peminat memuji dengan kecantikan yang dimiliki oleh pelakon yang berusia 41 tahun ini.

IKLAN

Wah! Patutlah Azza kelihatan sangat cantik dan kekal muda remaja rupa-rupanya ini tips kecantikannya okay!

Foto : Instagram Azza