Penyanyi, Siti Sarah yang kini sedang hamil anak keempat kini meniti hari untuk melahirkan cahaya mata setelah enam tahun menanti bersama suaminya, Shuib.

Menerusi hantaran di Instagram, Sarah bagaimanapun mengakui tidak mahir untuk menyediakan barang kelengkapan untuk bayi sebagaimana sebelumnya.

“Dah 5 Tahun Tak Ada Baby, Sampai Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan,” – Siti Sarah “Dah 5 Tahun Tak Ada Baby, Sampai Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan,” – Siti Sarah

Lalu, penyanyi lagu yang sinonim dengan lagu Kesetiaan ini ada bertanya kepada peminatnya berhubung perkara tersebut.

“Dah 5 tahun tak ada baby, sampai dah lupa nak beli apa untuk persiapan baby. Kalau korang nak beli apa dulu? And beli masa kandungan berapa bulan? Tapi PKP macam ni nak cari dekat mana?” tulisnya.

IKLAN

Untuk rekod, Sarah mendirikan rumah tangga bersama pelawak dan juga usahawan, Shuib, 37, pada 26 Februari 2011.

Pasangan popular ini mempunyai tiga orang cahaya mata iaitu Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

IKLAN

“Dah 5 Tahun Tak Ada Baby, Sampai Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan,” – Siti Sarah “Dah 5 Tahun Tak Ada Baby, Sampai Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan,” – Siti Sarah

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

“Dah 5 Tahun Tak Ada Baby, Sampai Lupa Nak Beli Apa Untuk Persiapan,” – Siti Sarah

Foto: Instagram Siti Sarah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI