Sarah yang juga seorang pelajar kini viral kerana mendedahkan sikap pelakon 7 Hari Mencintaimu, Shukri Yahaya yang kononnya cuba menggodanya dengan dengan mengajak melakukan perbuatan tidak senonoh.

Dia turut mendakwa mempunyai bukti rakaman perbualan video dengan ‘Shukri Yahaya’, namun tidak dimuat naik atas sebab-sebab tertentu

Daripada ‘screenshot’ video yang dimuat naik oleh gadis terbabit, kelibat wajah seorang lelaki yang menyerupai Shukri turut kelihatan.

‘Budak WeChat’ Dakwa Ada Bukti Terhadap Shukri Yahaya

IKLAN

“Dulu time ic hilang tiba2 viral dikatanya tipu untuk naikkan bisnes. Sekarang bila expose perangai busuk artis dikata menfitnah dgn edit gmbr. Tak rasa ke dalam tak sedar lagi bnyk sebenarnya korang tabur fitnah,” tulisnya di Facebook miliknya.

Sarah turut menambah tak ada untung untuk menipu sedangkan dia tahu Shukri memang diminati ramai dan dia bakal dicemuh jika ‘expose’ keburukkan Shukri Yahaya.

Dia juga mengatakan terpulang pada diri masing-masing,saya tak ada letak caption kat situ wajib percaya,” tambahnya lagi.

IKLAN

Namun netizen mengecam tindakan Sarah sebagai ‘budak WeChat’ yang gilakan publisiti murahan.

Pengguna laman sosial berpendapat Sarah seorang yang syok sendiri dan pastinya Shukri Yahaya tidak memilih ‘skandal’ ‘budak Wechat’
sedangkan isterinya lebih cantik.

IKLAN

Ada juga menyatakan dalam dunia wechat, nama syukri yahaya tu boleh diguna beribu orang.Buktinya, ada orang guna nama Tom Cruise tp muka macam berus,seloroh pengguna laman sosial.

‘Budak WeChat’ Dakwa Ada Bukti Terhadap Shukri Yahaya

Apapun kami mengharapkan Shukri Yahaya dan isteri, Tya Adnan, tidak mudah melatah dan bersabar dengan kontroversi terbabit yang mendatangkan masalah kepada dirinya dan keluarga. 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI