MH pasti ramai yang sudah sedia maklum bahawa sebelum ini pelakon cantik, Raja Ilya pernah ditawarkan berlakon dalam filem Marvel.

Namun begitu menurut salah satu sumber, Raja Ilya berkata dia terpaksa menolak tawaran tersebut kerana penerbitan filem tersebut meletakkan syarat yang tidak bersesuaian dengan dirinya.

‘Betul Ke Minah Ni Reject Filem Marvel? Tak Payah Nak Menipulah’ – Netizen Dakwa Raja Ilya Menipu

IKLAN

“Saya fikir ia tidak sesuai dengan kita, saya tidak boleh ulas panjang tapi saya percaya semua pihak faham,” katanya kepada BH Online.

Nampaknya berita ini telah menarik perhatian ramai netizen dan menghujani ruang komennya di Instagram dengan mendakwa pelakon ini menipu bahawa dirinya menerima tawaran filem Marvel.

IKLAN

‘Betul Ke Minah Ni Reject Filem Marvel? Tak Payah Nak Menipulah’ – Netizen Dakwa Raja Ilya Menipu ‘Betul Ke Minah Ni Reject Filem Marvel? Tak Payah Nak Menipulah’ – Netizen Dakwa Raja Ilya Menipu ‘Betul Ke Minah Ni Reject Filem Marvel? Tak Payah Nak Menipulah’ – Netizen Dakwa Raja Ilya Menipu

IKLAN

MH harap, Raja Ilya tidak mengambil serius komen-komen negatif yang diberikan oleh netizen ini sebaliknya menjadikan komen tersebut sebagai pembakar semangat untuk lebih berjaya dalam bidang seni.

Sumber: BH Online & Instagram Raja Ilya

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI