“Betul Ke Anda Gay?,” – Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip!

Susulan dakwaan bertindak kasar sehingga mencederakan bekas tunang, ruang Instagram Syafie Naswip dipenuhi komen netizen yang turut membuat spekulasi pelakon ini mempunyai kecenderungan seksual terhadap kaum sejenis.

Ia makin hangat diperkata berikutan beberapa portal hiburan melaporkan Syafie didakwa bertindak kasar terhadap bekas tunangnya, Aishah Azman selepas wanita ini menasihati Syafie agar menghentikan hubungan songsang dengan kenalan.

Malah, laporan polis juga telah dibuat bagi kes mengasari wanita berkenaan.

IKLAN

Netizen terus membanjiri ruang komen pelakon Songlap ini mempersoal spekulasi yang sedang bertebaran.

“Betul Ke Anda Gay?,” –  Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip! “Betul Ke Anda Gay?,” –  Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip! “Betul Ke Anda Gay?,” –  Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip! “Betul Ke Anda Gay?,” –  Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip! “Betul Ke Anda Gay?,” –  Didakwa Gay, Netizen Serang Instagram Syafie Naswip!

Terdahulu, pelakon ini disiasat kerana mencekik dan menumbuk mulut dan muka bekas tunang hingga berdarah dalam satu kejadian yang berlaku pada 26 Jun 2019 sekitar jam 9.00 pagi.

IKLAN

Pasangan ini bertunang pada 7 April lalu dan dikatakan bakal mendirikan rumah tangga, akhir tahun ini, sebelum menutuskan pertunangan mereka.

Foto : Instagram Syafie Naswip