“Betul-Betul Kapitalis Kau Ni,” -Maulana Luah Kesal Bila ‘Usahawan Jutawan’…

Penyanyi yang juga bekas pelajar Akademi Fantasia, Maulana berkongsi ‘screenshot’ perbualannya dengan PA usahawan jutawan untuk interview individu tersebut.

Bagaimanapun, permintaannya ditolak setelah soal bayaran ditanya.

Kesal dengan sikap individu tersebut, dia meluahkan rasa di laman Instagramnya, namun dirahsiakan siapakan usahawan tersebut.

“Bila kami ada assignment dan minta nak interview seorang usahawan selebriti tapi ni jawapan yang PA dia bagi.

“Nasib baik aku yang sekarang bukan macam dulu…sabo jelah.

IKLAN

“#Interviewditolaksebabtakdapayment #Betulbetulkapitaliskauni,” tulisnya.

Susulan itu, ramai yang turut sama meluahkan rasa kesal di ruangan komen, malah ada juga yang cuba meneka siapakah gerangan usahawan tersebut.

IKLAN

Alahai, bertabahlah Maulana. Sekarang ini kan dah ada slogan ‘No money no talk’.

Apa-apapun, MH harap perkongsian ini dapatlah membuka mata sesetengah pihak bahawa duit bukanlah segala-galanya di dunia ini.

Foto/Instagram: Maulana