Agak tercuit hati ini apabila terlihat satu video yang dikongsikan sendiri oleh pembantu serta pengurus peribadi kepada pelakon popular, Fattah Amin, Sakirin Shak atau lebih dikenali sebagai Aca di Instagram miliknya.

Seperti yang kita semua tahu, sekarang ini mereka berdua bersama dengan Fazura dan ahli keluarga masing-masing sibuk mengerjakan Umrah.

Apa yang mencuit hati kami apabila Aca tidak terlepas untuk mengusik ibu kepada pelakon Fazura, Fadhillah Nasir sewaktu mereka berada di Jabal Rahmah dan bertanya apakah doa yang ingin diminta.

Dengan spontan ibu kepada pelakon ini telah menjawab pertanyaan Aca yang mahukan jodoh anak-anaknya berkekalan. Namun secara tiba-tiba ibu kepada Fazura seakan tersedar sesuatu lalu tergelak.

IKLAN

 

Perkara ini telah menguatkan lagi spekulasi percintaan kedua pelakon ini malah membuatkan ramai yang teruja untuk mengetahui kisah sebenar.

Apapun kita tunggu sahaja pasangan itu mengadakan sidang media selepas pulang daripada mengerjakan Umrah nanti.

IKLAN

MH doakan pemergian mereka ke Makkah akan mendapat Umrah yang mabrur.

Nah ini dia #MHBelanjaGambar sepanjang mereka di sana. Seriously Fazura nampak sangat cantik dan manis!

IKLAN

Bersemut, Ibu Fazura Doakan Hubungan Mereka Berkekalan di Jabal Rahmah

Bersemut, Ibu Fazura Doakan Hubungan Mereka Berkekalan di Jabal Rahmah  Bersemut, Ibu Fazura Doakan Hubungan Mereka Berkekalan di Jabal Rahmah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI