‘Knock Knock’! Kepada semua Once (kelab peminat kumpulan Twice), korang boleh menarik nafas lega apabila jualan tiket konsert jelajah grup tersebut akan mula dijual di Malaysia esok.

Penganjur, IME mengeluarkan kenyataan bahawa ‘ticket launch’ Twiceland Fantasy Park in Kuala Lumpur akan dibuka hari ini di Atria Shopping Gallery bermula jam 11 pagi hingga 3 petang.

“Jualan tiket di tingkat bawah ‘centre court’ Atria Shopping Gallery. Hanya 6 tiket dibenarkan untuk seorang individu.

“Poster juga turut diberikan kepada pembeli namun terhad (first come first serve),”tulis kenyataan tersebut.

 

IKLAN

Berita Baik! Jualan Tiket Konsert Twice In Malaysia Mula Dijual Hari Ini!

Pembelian tiket secara online pula akan dibuka pada jam 9 malam hari yang sama. Jualan tiket di outlet tiket yang dipilih pula dibuka pada 22 April jam 10 pagi.

IKLAN

Kumpulan Twice merupakan salah satu grup wanita popular di Korea Selatan. Dianggotai oleh Nayeon, Jeongyeon, Momo, Sana, Jihyo, Mina, Dahyun,Chaeyoung dan Tzuyu.

Antara lagu-lagu popular mereka adalah ‘cheer up’, ‘Likey’, ‘ Like Ooh-Ahh’,’Signal’, ‘Heart -Shaker dan daripada album terbaru, ‘What Is Love’.

IKLAN

MH pasti mesti ramai peminat yang excited nak lihat kumpulan ini beraksi depan mata kan? Konsert Twice bakal diadakan bertempat di Stadium Melawati, Shah Alam pada 28 Julai nanti.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI