Istimewa buat penggemar drama Korea, anda kini boleh menyaksikan siri yang paling memberi impak dan mendapat sambutan, The World of the Married mulai esok menerusi platform penstriman dimsum entertainment.

Dekat dengan jiwa penonton, The World of the Married mengisahkan tentang seorang doktor bernama Ji Sun-Woo yang memiliki sebuah kehidupan yang hampir sempurna.

Sungguhpun memiliki segala-galanya, namun Ji Sun-Woo bagaimanapun mengesyaki bahawa suaminya, Lee Tae-Oh main kayu tiga.

Hal ini kerana, Ji Sun-Woo terjumpa pelembab bibir berona merah di dalam kocek jaket suaminya.

IKLAN

Berita Baik! Drama Fenomena Korea, The World of the Married Kini Boleh Distrim Mulai Esok Di…

Benar seperti yang dijangka, Ji Sun-Woo mendapati bahawa suaminya itu sedang berlaku curang. Lebih memburukkan keadaan, suaminya selingkuh dengan rakannya sendiri. Sejak daripada itu, kehidupan mereka suami isteri mula berubah.

IKLAN

Untuk rekod, The World of the Married merupakan adaptasi drama siri dari Britain, Doctor Foster yang pernah disiarkan di BBC One pada tahun 2015 dan 2017.

IKLAN

Doctor Foster dibintangi oleh Suranne Jones dan Bertie Carvel

Tersedia untuk distrim bermula 1 Mei 2020, The World of the Married membariskan pelakon-pelakon popular seperti Kim Hee-Ae, Park Hae-Joon, Han So-Hee dan Park Sun-Young.

Berita Baik! Drama Fenomena Korea, The World of the Married Kini Boleh Distrim Mulai Esok Di…

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI