Pelakon yang kini sedang hamil cahaya mata kedua, pelakon Ummi Nazeera ada menitipkan ucapan dan kata semangat buat anak pertamanya, Ayra Aneesah

Menerusi hantaran di Instagram, pelakon berusia 30 tahun ini berharap anak perempuannya itu menjadi seorang anak yang cekal dan kuat mengharungi ujian kehidupan.

Berdoa Moga Anak Jadi Kakak Yang Baik, Ini Titipan Kata Ummi Nazeera Buat Ayra Aneesah – “Allah Maha Mengetahui, Tapi Kena Selalu Ingat.” Berdoa Moga Anak Jadi Kakak Yang Baik, Ini Titipan Kata Ummi Nazeera Buat Ayra Aneesah – “Allah Maha Mengetahui, Tapi Kena Selalu Ingat.”

“Kepada Anak perempuanku… Kehidupan tidak semudah yang disangka .. Sebenarnya, kehidupan seseorang sangat sukar.

“Saya telah belajar banyak daripada pengalaman nenek .. Dan saya mungkin atau mungkin tidak mengalami hal yang sama sepertinya … Allah maha mengetahui .. tapi kena selalu ingat.

“Berdiri dan jangan pernah berputus asa untuk bahagia .. Walaupun Nenda gembira sekarang setelah semua yang dia lalui. Alhamdulillah. Petua dia ialah dia tidak berputus asa.

IKLAN

“Tidak ada perkara di dunia ini yang kekal. Lalui sahaja keperitan itu … kerana ia bersifat sementara .. Sentiasa gembira,” tulisnya.

Pelakon filem Gol & Gincu Vol.2 ini turut berdoa moga Ayra membesar sebagai kakak yang baik.

“Saya tahu awak seorang anak perempuan yang baik. Apabila anda melihat saya menangis, awak akan cuba membuat saya ketawa.

IKLAN

“Apabila awak melihat saya ketawa, awak juga ketawa bersama saya. Dan semoga awak menjadi seorang kakak yang baik. Saya sayang awak @ ayra.aneesah,” tulisnya lagi.

Link posting

Terdahulu, Ummi mendirikan rumah tangga bersama Dr. Mohd. Izzar Anwari pada 23 Julai 2017.

IKLAN

Hasil perkahwinan tersebut, pasangan ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Ayra Aneesa.

Pada Dismber lalu, Ummi atau nama sebenarnya Ummi Nazeera Nur Hidayah Zainal Abidin kini sedang hamil anak kedua dan dijangka bersalin Jun depan.

Berdoa Moga Anak Jadi Kakak Yang Baik, Ini Titipan Kata Ummi Nazeera Buat Ayra Aneesah – “Allah Maha Mengetahui, Tapi Kena Selalu Ingat.”

Berdoa Moga Anak Jadi Kakak Yang Baik, Ini Titipan Kata Ummi Nazeera Buat Ayra Aneesah – “Allah Maha Mengetahui, Tapi Kena Selalu Ingat.”

Foto: Instagram Ummi Nazeera

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI