Penyanyi Haqiem Rusli mendedahkan isterinya, Anis Sofea, 21, belum lagi hamil sekaligus menepis dakwaan sesetengah netizen.

Haqiem, 26, bagaimanpun meminta agar mendoakan yang baik-baik.

Anis Sofea Jadi Sasaran, Netizen Tebak Hamil Nampak Macam ‘Baby Bump’, Haqiem Rusli; “Belum, Masih Tunggu Rezeki.” Anis Sofea Jadi Sasaran, Netizen Tebak Hamil Nampak Macam ‘Baby Bump’, Haqiem Rusli; “Belum, Masih Tunggu Rezeki.” Anis Sofea Jadi Sasaran, Netizen Tebak Hamil Nampak Macam ‘Baby Bump’, Haqiem Rusli; “Belum, Masih Tunggu Rezeki.”

“Belum, masih menunggu rezeki (Anis hamil). Dalam tempoh setahun dia ini, apa yang boleh saya cakap kami masing-masing dalam proses memperbaiki diri.

“Maksudnya, cuba untuk menjalani kehidupan berumah tangga dengan baik. Faham tanggungjawab dan sebagainya, insya-Allah,” katanya kepada MH.

IKLAN

Dalam pada itu, Haqiem tidak menolak rezeki sekiranya mereka dikurniakan zuriat selepas mendirikan rumah tangga pada 19 November 2021.

“Apapun, kami tidak menolak kalau ada (rezeki zuriat). Tidaklah merancang, saya dan isteri terima dengan hati terbuka,” katanya kepada MH.

Penyanyi yang bakal muncul dengan jenama persalinan Baju Melayu, Sulam Benang ini berkata demikian pada Siri Jelajah Suria Anggun Cotton Collection, di Kuantan City Mall, pada Sabtu.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suria Malaysia (@suriamalaysia)

Selain Haqiem, antara barisan penyanyi yang turut terlibat dalam siri jelajah berkenaan ialah Floor 88, Amir Masdi, Syamel, Ernie Zakri, Ramlah Ram dan ramai lagi.

Terdahulu, ada peminat sebelum ini mendakwa Anis berbadan dua selepas figuranya yang seolah-olah menampakkkan ‘baby bump’ menjadi tular.

IKLAN

Anis Sofea Jadi Sasaran, Netizen Tebak Hamil Nampak Macam ‘Baby Bump’, Haqiem Rusli; “Belum, Masih Tunggu Rezeki.” Anis Sofea Jadi Sasaran, Netizen Tebak Hamil Nampak Macam ‘Baby Bump’, Haqiem Rusli; “Belum, Masih Tunggu Rezeki.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suria Malaysia (@suriamalaysia)

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI