Pengacara dan penyampai radio, Radin Era meluahkan rasa teruja selepas melihat kebanyakan rakan artis yang menjemputnya untuk menjadi pengacara majlis pada hari berbahagia mereka kini telah atau bakal dikurniakan ahli keluarga baru.

Menurut Radin, ini adalah sebab mengapa dia amat menyayangi pekerjaannya kerana dia dapat menjadi sebahagian daripada momen indah hidup seseorang.

“Sweet memories don’t have an expiry date”. Alhamdulillah, this is why I love my job

“Saja saya share #throwbackthursday memori saya menjadi emcee untuk majlis resepsi & pertunangan rakan-rakan selebriti yang memberi amanah kepada saya bersama di hari bahagia mereka.

IKLAN

“Sejujurnya, saya rasa sangat happy & teruja bila dapat news mereka dikurniakan ahli keluarga baru.

“Semoga perkahwinan mereka bahagia sampai syurga. Who’s next?,” tulisnya.

IKLAN

Rasa gembira tersebut dikongsikan oleh penyampai radio Era itu menerusi akaun Instagram miliknya.

Jika dilihat pada posting tersebut, ramai diantara selebriti tempatan gemar mendapatkan khidmat Radin pada majlis perkahwinan mereka antaranya Aiman Hakim Ridza, Eyra Hazali, Fattah Amin dan ramai lagi.

IKLAN

Melihat di ruangan komen pula, rata-rata netizen dan rakan artis memuji cara kerja Radin selain turut mendoakan agar dia segera menamatkan zaman bujang.

“Alhamdulillah, This Is Why I Love My Job,” – Jadi Hos Perkahwinan Artis, Radin Era Seronok Bila Ada Yang Umum Sudah Hamil “Alhamdulillah, This Is Why I Love My Job,” – Jadi Hos Perkahwinan Artis, Radin Era Seronok Bila Ada Yang Umum Sudah Hamil “Alhamdulillah, This Is Why I Love My Job,” – Jadi Hos Perkahwinan Artis, Radin Era Seronok Bila Ada Yang Umum Sudah Hamil “Alhamdulillah, This Is Why I Love My Job,” – Jadi Hos Perkahwinan Artis, Radin Era Seronok Bila Ada Yang Umum Sudah Hamil

Sumber: Instagram Radin Era

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI