Wow! seram betul MH tengok seorang aktres yang sebelum ini selalu membintangi filem seram di Indonesia, dulu tampil berhijab manis tapi kini….seksi bangat!

Antara filem yang dibintangi pelakon ini adalah Setan Budeg, Sosok Pocong dan Diperkosa Setan dan juga Kutunggu Jandamu.

Melalui media Indonesia, MH mendapati bahawa pelakon, Cynthiara Alona sudah tampil tidak berhijab Oktober 2017 lalu. Dia mengambil keputusan untuk berhijab pada Mac 2016.

Melalui pemerhatian MH juga, sejak terjun ke industri hiburan ini, Cynthiara sering muncul dengan pelbagai style, namun mungkin tidak sangka pula setelah membuka tudungnya dia kini lebih seksi daripada yang sebelumnya.

Aktres Filem Seram, Dulu Berhijab Kini Seksi Habis!

IKLAN

Dalam pada itu, wanita berusia 31 tahun itu juga tanpa segan memuat naik gambar-gambar seksinya di laman instagram miliknya.

Aktres Filem Seram, Dulu Berhijab Kini Seksi Habis!

Aktres Filem Seram, Dulu Berhijab Kini Seksi Habis!

IKLAN

Dalam pada itu, yang menarik perhatian MH ada netizen yang masih mendoakan agar Cyhthia kembali beroleh hidayah daripada Allah SWT.

Dalam pada itu, di awal sewaktu dia membuka hijabnya, Cynthiara ada memuat naik satu kapsyen di Instagram dipercayai ada kaitan dengan keputusan tidak berhijabnya itu.

IKLAN

“I stopped explaining myself when I realize people only understand from their level of perception,” tulisnya.

Aktres Filem Seram, Dulu Berhijab Kini Seksi Habis!

Bagi MH, memang agak terkejut melihat perubahan drastik seperti ini.

Sumber:Tribunews, Serambi Indonesia, Instagram Cynthiara Alona

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI