“Aduhai Gelak Pecah Perut Aku Tengok Klip Ni,” – Terhibur Aksi Spontan Video Zarina Zainuddin & Azal

Pelakon Zarina Zainuddin sering kali berkongsikan aktiviti seharian dengan dua anak kembarnya iaitu Azal dan Azil menerusi platform media sosial bagi memberi kesedaran kepada orang ramai mengenai autism.

Terbaharu, menerusi video yang dikongsikan pengarah Sharulezad Mohameddin atau Budak Ijat menarik perhatian netizen apabila ramai mengatakan tidak dapat menahan tawa melihat keletah spontan Azal saat diwawancara ibunya sendiri.

Ia disifatkan ‘plot twist’ yang tak disangka-sangka pada pengakhiran video, yang mana di permulaan rakaman dimulakan dengan ‘babak’ sedih menunjukkan Zarina menjelaskan dia sentiasa merakam video tentang anak-anaknya bukan untuk tujuan content di media sosial semata-mata.

“Selalu saya buat video, orang kata buat content. Itu bukan content. Sebenarnya, apa yang berlaku di rumah bukan semua saya gambarkan pada video itu,” kata Zarina.

Tidak semena-mena, Azal kemudiannya tidak dapat menahan apabila ‘melepaskan gas’ ketika sesi rakaman itu berlaku sebelum disedari Zarina yang menyergah, “Azal kentut ke?!”

Lantas dijawab Azal, “Alamak, kentut.. ada oksigen dan bakteria.”

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shahrulezad mohameddin (@budakijat)

Rata-rata netizen dan rakan artis yang melihat video itu mengatakan mereka terhibur dengan perlakuan spontan Azal.

“Aduhai, gelak pecah perut aku tengok klip ni. Mula-mula dah sedih dah tapi hujung-hujung itu alahai bertuah punya anak. Hahahahaha,” tulis Budak Ijat.

“Hahahhahhahahahahah Azal, Azal kelakarlah. Anak-beranak ni memang cute tau!!!,” tulis pelakon Nabila Huda.

“Hahahahhahaha Kak Ina, alahai Azal comellah awak ni alahai Azal,” coret pelakon Ruzana Ibrahim.

“Ala baru nak sedih, tak jadi. Masuk balik air mata.

IKLAN

“Hahahahaha baru saya nak menitiskan air mata, terus tergelak tak jadi menangis.

“Ada oksigen dan bakteria hehehehe.. comellah. Anak buah saya pun autism. Pandai je. Dorang suka buat lawak bila kita sedih,” komen sebahagian netizen.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.