Gara-gara terpalit dengan video menari bersama Fathia, MH diberitahu Natasha Elyzza mengakui dirinya sudah menganggur lebih enam bulan.

Melalui laporan mStar Online, Natasha mengakui sejak kes kontroversi Bigo, namanya sering kali digugurkan oleh pihak produksi dek kerana pihak stesen televisyan menolak namanya.

6 Bulan Natasha Elyzza Tiada Tawaran Berlakon, Semua Kerana Kontroversi Video Bigo?

IKLAN

“Saya sudah lebih enam bulan tiada kerja dan tidak buat apa-apa, saya ada dapat tawaran berlakon daripada beberapa produksi tapi nama saya digugurkan.

 

“Mereka beri alasan nama saya tidak lepas ke stesen televsyen, ia mungkin disababkan kontroversi tersebut,” jelasnya.

Malah, Natasha turut menyesal dan menerima perkara ini sebagai pengajaran dan berharap agar dirinya diberi peluang kedua untuk kembali berlakon seperti sedia kala.

6 Bulan Natasha Elyzza Tiada Tawaran Berlakon, Semua Kerana Kontroversi Video Bigo?

IKLAN

Bukan itu sahaja, pelakon ini turut memberitahu selepas kontroversi hubungannya bersama Fathia Latiff yang merupakan individu berpakaian seksi sambil menari di Bigo Live itu semakin renggang namun tidak bergaduh. Sebaliknya hanya membuat hal sendiri.

IKLAN

Haish kesian pula pada Natasha, tetapi apa yang MH boleh katakan Natasha perlu terus sabar dan buktikan pada semua Natasha benar-benar berubah dan bersungguh-sungguh kembalikan semula kepercayaan orang ramai.

SUMBER: mStar Online

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI