Wah Tahniah diucapkan buat Shikin Gomez, peserta Asia’s Next Top Model yang mewakili Malaysia kerana berjaya menempah kedudukan ‘top 3’ di dalam pertandingan tersebut.

Seperti yang semua tahu, pertandingan ini bukanlah calang-calang. Ia megabungkan semua model dari pelbagai negara di Asia dan berentap untuk untuk menjadi next top model.

Walaupun sesetengah orang mengkagumi individu berkulit putih dan berambut blonde. Nurfashikin Mohd Faisal Gomez atau lebih dikenali sebagai Shikin Gomez membuktikan pada semua orang warga Malaysia berkulit sawo matang tiada kurangnya.

Shikin Gomez Tersenarai Top3 Asia’s Next Top Model 5

IKLAN

Pernah memenangi pencarian Supermodel Search 2015 anjuran Amber Chia Academy Sdn Bhd, Shikin tidak sekali mengalah dalam pertandingan ini sehingga sering menjadi pemenang untuk setiap tugasan mingguan.

Menggunakan surname ayah sebagai nama komersial, gadis ini telah mencabar kemampuan diri hingga menempatkannya di satu kedudukan yang sangat membanggakan.

IKLAN

Selepas memenangi cabaran bergambar bersama Pacuan empat roda Subaru dan catwalk sambil menuruni bangunan tinggi, Shikin Gomez telah membuatkan para juri yakin untuk memilihnya sebagai wajah baru bagi jenama tersebut hingga melayakkannya ke peringkat akhir.

Shikin Gomez Tersenarai Top3 Asia’s Next Top Model 5

IKLAN

 

Shikin Gomez Tersenarai Top3 Asia’s Next Top Model 5

Selain Shiki, Maureen Wroblewitz dari Filipina dan Minh Tu Nguyen dari Vietnam juga turut bersaing merebut gelaran juara.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI