Suami kepada pelakon dan usahawan, Mawar Rashid iaitu Raf Yaakob ada memberikan dedikasi bersempena dengan kejutan kemenangan yang diraih isterinya itu pada malam kemuncak Anugerah Bintang Popular ke-33 (ABP33) malam tadi.

Mawar, 25, mengetepikan calon finalis lain apabila berjaya merangkul trofi Pelakon Filem Wanita Popular hasil undian peminat setiannya.

Dalam nada sebak, Mawar yang kini sedang sarat hamil anak kedua di dalam ucapannya turut menzahirkan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang menyokong selama ini.

Bagi Raf, dia sebak apabila mengenangkan jatuh bangun permaisuri hatinya itu di dalam seni selain turut bermimpi Mawar akan merangkul mana-mana anugerah malam tadi.

Kekal menyokong dari belakang, Raf turut bersyukur atas rezeki yang diterima mereka.

IKLAN

Perkara tersebut dikongsikan Raf menerusi Instagram yang turut mendedahkan perbualan mengenai hal itu.

“2 Minggu Lepas, Abang Mimpi Anje Naik Stage…,” – Mawar Rashid Menang, Raf Yaakob Sebak Kenangkan Jatuh Bangun Isteri Dalam Seni

IKLAN

“PELAKON FILEM WANITA POPULAR ABPBH33.

“2 minggu lepas, Abg mimpi Anje naik stage pegang award. Abg bangun pagi, rasa sebak. Abg sebak cos I know your ups and downs dalam industry seni. Allah Swt is fair and today is your day. Alhamdulillah.

IKLAN

“Congratulations my wife. Keep going…keep doing things that you love. Keep inspiring people out there. Jadi lah manusia yang sentiasa memberi manfaat pada orang lain. My support towards your career will never end. Love you my Lady @mawarashid.

“Last but not least thank you so much Team @mawarnizers, @mawarosehq and family yang non stop vote Mawar. Rejeki indah dari Allah Swt. Dia yang mengizinkannya. Syukur Alhamdulillah,” tulis Raf.

Untuk rekod, pasangan ini mendirikan rumah tangga bersama pada November 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Raden Muhammad Rafael.

Foto: Instagram Mawar, Raf Yaakob

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI