Jika baru-baru ini gambar-gambar percutian / honeymoon Izreen Azminda dan pasangan hangat diperkatakan, kali ini Izreen sekali lagi bejaya mencuri tumpuan peminat apabila memberi ucapan ulang tahun buat suami tercintanya iaitu Ude Wahid di Instagram!

Aduh, bersemut-semut MH baca ucapan Izreen, tidak dinafikan sebagai pasangan pasti sedikit sebanyak ia menyentuh perasaan!

Lebih lagi bila Izreen turut menyentuh agar suaminya ini terus bersabar dengan segala rintangan yang datang dan dia sebagai seorang isteri sentiasa berada di sisi suaminya.

IKLAN

“Buat lelaki yg aku kasihi.. Selamat Ulang Tahun Kelahiran yg ke-30… Semoga diluaskan pintu rezeki.. Dilimpahi kebahagiaan dalam kehidupan.. Diberikan kesihatan yg baik… Dan sentiasa dibawah lindunganNya.. Hidup ini penuh dengan kejutan.. Yang tak mungkin dapat kau bayangkan.. Dan Tuhan itu adilnya pada setiap insan.. Tidak hari ini..esok lusa Dia hadiahkan.. Apa yg perlu..cumalah kesabaran.. Aku disini..Akan setia sebagai peneman.. Mengakhiri seluruh kehidupan… Jika Allah masih mengizinkan… Jangan sesekali kau salahkan Tuhan.. Untuk apa yg telah Dia rencanakan.. Kerana setiap manusia punya ujian.. Bg menguji setiap keimanan.. Lapangkan dada buang tekanan.. Agar kehidupan sentiasa aman… Selamat Hari jadi ?” tulisnya diruangan kapsyen Instagram miliknya.

IKLAN

Buat lelaki yg aku kasihi.. Selamat Ulang Tahun Kelahiran yg ke-30… Semoga diluaskan pintu rezeki.. Dilimpahi kebahagiaan dalam kehidupan.. Diberikan kesihatan yg baik… Dan sentiasa dibawah lindunganNya.. Hidup ini penuh dengan kejutan.. Yang tak mungkin dapat kau bayangkan.. Dan Tuhan itu adilnya pada setiap insan.. Tidak hari ini..esok lusa Dia hadiahkan.. Apa yg perlu..cumalah kesabaran.. Aku disini..Akan setia sebagai peneman.. Mengakhiri seluruh kehidupan… Jika Allah masih mengizinkan… Jangan sesekali kau salahkan Tuhan.. Untuk apa yg telah Dia rencanakan.. Kerana setiap manusia punya ujian.. Bg menguji setiap keimanan.. Lapangkan dada buang tekanan.. Agar kehidupan sentiasa aman… Selamat Hari jadi ?

A post shared by ?MADAM IZREEN AZMINDA? (@izreen.azminda) on

IKLAN

Amboi bermadah tau, apapun MH doakan mereka berdua akan berkekalan dan harap-harap semuanya berjalan dengan lancar bersama.

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI