[VIDEO] Selepas Haqiem Rusly, Peserta ICSYVM Pula Rampas Mikrofon Jihan Muse. Kenapa Tu?

Baru-baru ini, peserta rancangan realiti terbaru NTV7, I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVM) telah merampas mikrofon dari pengacara program tersebut, Jihan Muse.

Jihan juga telah memuat naik video tersebut di Instagram yang memaparkan peserta program tersebut, Aidil Hafiz dengan selamba merampas mikrofon dari Jihan ketika menyanyikan lagu Faizal Tahir berjudul Gemuruh. 

IKLAN

Video yang telah mendapat hampir 300,000 tontonan itu turut disertakan kapsyen,

“Hahaha yg ni klako. Mak pun nak rampas mic jugak lah.. 

 

Dah la rosakkan lagu penyanyi asal depan-depan, slumber pulak tu dia rampas mic!!

 

Pecah perut weh,” tulisnya. 

Rata-rata netizen turut terhibur dengan video spontan itu dan meninggalkan komen dalam ruangan video tersebut.

Walaubagaimanapun, situasi itu berlaku secara spontan oleh Aidil kerana Jihan membawa lagu tersebut dengan sumbang dan ‘kelaut’. 

IKLAN

Terdahulu, Haqiem Rusly pernah merampas mikrofon dari peserta program yang sama ketika menyanyikan lagu Tergantung Sepi. 

Video : IG Jihan Muse