[VIDEO] “Sayang…Macam Kunyit I Gigit Nanti!” – Gurau Senda Nabila Huda-Suami Bikin Netizen Terhibur

Nabila Huda sering berkongsi video bersama suami dan terbaru, dia ada memuat naik sepotong video yang memaparkan kuku palsunya yang kelihatan kuning sebab memasak.

Pelakon Munafik yang mesra disapa Abil itu secara spontan meluru kepada suami lalu bertanya adakah suaminya itu masih menyayanginya meski kuku sudah kuning.

Pada awalnya, suami Abil ada memberitahu dia takut melihat kuku isterinya itu yang diibaratkan sebagai ‘seram macam hantu’. Lalu apabila Abil bertanya mengenai hal tersebut, suaminya secara spontang menjawab;

“Sayang…Macam kunyit i gigit nanti!,” katanya sambil disambut dengan gelak tawa Abil yang nyata terkejut dengan jawapan diberikan. Dipercayai, kukunya tampak kuning gara-gara menggunakan kunyit ketika memasak.

Menerusi ruangan kapsyen, Abil mengakui bukan jawapan seperti itu yang mahu didengarinya.

IKLAN

“Bukan itu jawapan Yang aku nak..? Orang Nak jawapan Yang macam dalam movie love story tu @kidweebee!!Ishh tak boleh jadi ni,” tulis Abil.

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat suami isteri ini dan tidak kurang yang membayangkan Abil sangat beruntung kerana mempunyai suami sekepala, kuat bergurau.

IKLAN

Foto: Instagram Nabila Huda