Gara-gara drama Syurga Yang Kedua, Fasha Sandha yang memegang watak sebagai Vivy menerima pelbagai kata-kata benci dari netizen!

Tetapi ia bukanlah berunsur peribadi, sebaliknya ramai yang terlalu geram dengan watak yang dibawa oleh Fasha dalam drama ini.

Oleh kerana Fahsa berjaya meyakinkan penonton dengan watak perampasnya dan berniat jahat, ada netizen yang ingin menampar Fasha kerana terlalu geram.

[VIDEO] Kerana Syurga Yang Kedua, Ramai Netizen Ingin Menampar Fasha Sandha [VIDEO] Kerana Syurga Yang Kedua, Ramai Netizen Ingin Menampar Fasha Sandha [VIDEO] Kerana Syurga Yang Kedua, Ramai Netizen Ingin Menampar Fasha Sandha

Semua ini terjadi apabila Fasha berkongsi sebuah video pendek sudutan daripada drama tersebut.

#syurgayangkedua hari ini? ASTRO PRIMA 6 Petang -admin

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

IKLAN

Memang tidak dinafikan watak Fasha sangat menyakinkan dan berjaya membuatkan orang lain geram dengannya.

Patutlah ramai yang tinggalkan komen-komen kecaman terhadap Vivy.

Walaubagaimanapun, ramai netizen memuji lakonan Fasha di dalam drama tersebut dan gembira melihat Fasha beraksi kembali di kaca TV.

[VIDEO] Kerana Syurga Yang Kedua, Ramai Netizen Ingin Menampar Fasha Sandha

IKLAN

Syurga Yang Kedua sedang mula ditayangkan di Astro Prima saluran 105 dan Maya HD saluran 135 6 petang bermula 12 Disember yang lalu jam.

Selain Fasha, Zarul Husin, Elizad Sharifuddin, Azizah Mahzan, Afifah Nasir, Sherry Ibrahim, Beego, Dynas Mokhtar dan ramai lagi pelakon yang menjayakan drama ini.

Okay tak nak cakap banyak, jom tengok beberapa sudutan menarik dari drama ini.

IKLAN

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI