[VIDEO] ‘Isteriku Tepuk-tepuklah Bantal Awak Time Nak Tidur’ Awal Ashaari Buat Peminat Perempuan Cair!

Fuhhhhh, bayangkan kalau korang sendiri berada di situasi ini, mesti bahagia gila kan! Mana tidaknya, berbungga-bungga lah jawabnya bila si suami buat kejutan macam ni!

Baru-baru ini Awal ada berkongsi sebuah video kejutan khas buat isteri tercintanya iaitu Scha Alyahya sempena hari kekasih dengan membuat satu kejutan yang sangat sweet di mata seorang wanita!

Seperti yang semua tahu, Awal kini berada di luar negara namun masih sempat memikat hati isterinya sebelum terbang ke New Zealand.

IKLAN

“Bulan Februari selalunya dikaitkan dengan month of love, so Awal pun taknak lah biar isteri kesayangan saya rasa tak disayangi.. hahaha so sebelum suami dia fly ke New Zealand haritu, dia sempat lah buat sesuatu..” jelasnya diruangan kapsyen.

Bagaimanapun video ini menjadi semakin sweet apabila Awal meninggalkan sedikit pesanan kepada isterinya untuk memeriksa bilik tidur mereka kerana dia ada meninggalkan sebuah hadiah yang cukup berharga khas buat isteri tercintanya.

“So isteriku, jika anda ternampak post ni, tepuk tepuk lah bantal awak time nak tido tu.. jangan pulak awak tidur bilik @laraalanaa pulak!” tulisnya lagi.

Rata-rata pengikut mereka turut memuji tindakan romantik Awal yang jarang-jarang dilakukan dari pengetahuan orang ramai.

Malah lebih lucu lihat ada sahaja usikan netizen terhadap tindakan awal yang meminta Scha tepuk bantal!

IKLAN

Ada-ada sahajalah mereka ni! Apapun MH pasti, mesti Scha sedang tersenyum-senyum bila melihat video ini. So sweet!