Hanya kerana Uqasha menutup ruangan komen di Instagram gara-gara tidak mahu diserang netizen kerana kontroversi yang melandanya semalam, habis ruangan komen Nelydia diserang oleh warga-warga netizen!

Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang? Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang? Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang? Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang? Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang? Uqasha Tutup Ruangan Komen, Tak Pasal Nelydia Pula Diserang?

Lebih kasihan ada diantara mereka turut mengaitkan kontroversi ini dengan Nelydia serta mula melemparkan kata-kata yang kurang sedap untuk dibaca.

IKLAN

Aduh kasihan betul, bagi MH sebenarnya netizen tidak seharusnya melakukan perkara seperti ini.

Kerana Nelydia bukanlah individu yang seharusnya dipersalahkan dan menjadi individu yang bertanggungjawab untuk perkara ini.

IKLAN

Apapun MH harap netizen dapat berhenti menyerang ruangan komen ahli keluarga Uqasha dan biarkan tuan punya badan sendiri jelaskan perkara yang sebenar terlebih dahulu, tidak ke begitu?

terdahulu Uqasha telah mengejutkan ramai pengikutnya serta peminat kerana ditahan polis untuk membantu siasatan berikutan kes pemilikan dadah jenis Erimin 5.

IKLAN

Isu Ditahan Polis, Ini Respon Uqasha Senrose Buat Masa Ini

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI