Perkongsian satu status dari suami penyanyi Jaclyn Victor, Shawn Rivera yang juga merupakan vokalis kumpulan R&B antarabangsa, AZ Yet menjadi perhatian.

Shawn menerusi perkongsian yang berkaitan dengan perkahwinannya di laman Facebook beberapa jam lalu.

“Kami sudah cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan perkahwinan, namun hakikat tinggal berjauhan dalam tempoh cukup lama membuatkan masing-masing agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan situasi berbeza ini.

“Walaupun berpisah, kami takkan sekali-kali mengabaikan tanggungjawab sebagai ibu dan bapa. Kami akan kekal komited memberikan yang terbaik buat kedua-dua anak kami supaya mereka menjadi insan berguna apabila dewasa kelak.

IKLAN

“We will always love and cherish our Jonah and Molly.

“Melihat senyuman mereka, terubat segala rasa sedih dan patah hati yang saya lalui ketika ini,” tulisnya.

IKLAN

“Tetap Sayang Anak-Anak,”- Jaclyn Victor & Suami Bercerai? “Tetap Sayang Anak-Anak,”- Jaclyn Victor & Suami Bercerai?

Terdahulu, pasangan selebriti itu berkahwin di sebuah gereja bersejarah di Philadelphia, Amerika Syarikat pada 19 Julai 2014.

IKLAN

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata, Jonah Joshiah Rivera, 5, dan Molly Marguerite Rivera, 3

“Tetap Sayang Anak-Anak,”- Jaclyn Victor & Suami Bercerai? “Tetap Sayang Anak-Anak,”- Jaclyn Victor & Suami Bercerai? “Tetap Sayang Anak-Anak,”- Jaclyn Victor & Suami Bercerai?

Foto: Facebook Shawn Rivera

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI