Nampaknya tindakan Fahsa memuat naik gambar bersama pelakon senior Jasmin Hamid menimbulkan pelbagai kerisauan dikalangan pengikutnya.

Fasha yang secara tidak sengaja terhalakan tanggan di bahagian tertentu membuatkan ramai ‘mata-mata nakal’ terbuka luas.

Tersalah Pegang, Netizen Minta Fasha Sandha Padam Gambar Sebelum Viral

Bagaimanapun ramai tahu tidak mungkin ibu kepada dua orang anak ini dengan sengaja memuat naik gambar sebegitu, ramai mengagak pelakon ini terlepas pandang bahagian tangannya dan meminta pelakon ini dengan segera memadam gambar tersebut sebelum isu lain yang timbul.

Tersalah Pegang, Netizen Minta Fasha Sandha Padam Gambar Sebelum ViralTersalah Pegang, Netizen Minta Fasha Sandha Padam Gambar Sebelum Viral Tersalah Pegang, Netizen Minta Fasha Sandha Padam Gambar Sebelum Viral

Walaupun ramai yang begitu perihatin dengan nama baik Fasha, namun ada juga beberapa individu yang tidak bertanggungjawab mengambil kesempatan ke atas apa yang berlaku dengan melemparkan kata-kata kurang sedap untuk didengari.

IKLAN

Selain itu, rata-rata pengikutnya meminta fasha untuk lebih berhati-hati muat naik gambar kerana bimbang ada pihak viralkan gambar tersebut.

Tersalah Pegang, Netizen Minta Fasha Sandha Padam Gambar Sebelum Viral

 

IKLAN

Fasha yang mempunyai 3.1 juta pengikut itu sebenarnya hanya berkongsi gambar behind the scene untuk program TV Mamu Mami Gosip episod ke 15 dan 16 bersama artis jemputan.

 

IKLAN

Apapun bagi MH mungkin benar Fasha tidak sengaja tersentuh bahagian itu, atau mungkin sebenarnya memang langsung tidak kena cuma kerana angle sahaja nampak sebegitu. Tetapi ada benar kata netizen, mungkin selepas ini orang ramai perlu lebih berhati-hati ketika muat naik gambar di media sosial.

 

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI