Tular penyanyi T.O.P. dikritik hebat gara-gara menghadiri perbicaraan kes penyalahgunaan dadah melibatkannya dengan memakai mekap yang tebal.

T.O.P. Dikecam Pakai Mekap Hadiri Perbicaraan

Peminat nampaknya tidak hairan dengan permohonan maaf dibuat T.O.P secara terbuka selepas perbicaraan sebaliknya lebih berminat dengan penampilan penyanyi kumpulan Big Bang itu.

Ramai berpendapat pemilik nama sebenar Choi Seung Hyun itu terlalu bergaya walaupun tuduhan yang dikenakan ke atasnya berat.

Bukan sahaja solekan dikenakan T.O.P. menjadi perhatian malah sut hitam jenama mewah dan gaya rambutnya yang kemas menjadi pertikaian peminat.

T.O.P. Dikecam Pakai Mekap Hadiri Perbicaraan

IKLAN

T.O.P. Dikecam Pakai Mekap Hadiri Perbicaraan

 

“Dalam kekecohan ini dia masih sempat mengenakan pembayang mata dan apa yang difikirkannya untuk memakai solekan?

IKLAN

“Lihat matanya yang ada pembayang mata, adakah T.O.P. hendak pergi menjalani penggambaran,” tulis netizen.

Terdahulu, T.O.P mengaku salah terhadap semua pertuduhan menyalahgunakan dadah jenis marijuana dan diletakkan dibawah pemerhatian pihak berkuasa selama dua tahun.

T.O.P turut bertemu dengan media untuk mengakui kesalahannya selepas prosiding selesai.Sekiranya dia gagal mematuhi perintah itu, dia akan dikenakan hukuman penjara selama 10 bulan.

IKLAN

T.O.P. Dikecam Pakai Mekap Hadiri Perbicaraan

 

Sumber : Koreanboo

 

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook› Media Hiburan * Instagram› mediahiburanofficial * Youtube› Media Hiburan Official[/su_heading]

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI