Shila Amzah Telah Selamat Bergelar Ibu

Penyanyi Nurshahila Amzah atau sinonim dengan panggilan Shila Amzah ada berkongsi berita gembira bersama peminat di akaun Instagram miliknya.

Kongsi penyanyi lagu Tiada Dirimu ini, dia telah selamat melahirkan anak pertamanya, malam tadi.

Menurut Shila, dia berasa teruja kerana anak lelakinya dilahirkan pada hari kemerdekaan Malaysia yang ke-62.

“Syukur Alhamdulillah, sha selamat melahirkan our first baby malam tadi pada 31 August 2019 (jatuh pada Hari Merdeka dan Awal Muharram) , jam 11.43, secara emergency c section, seberat 2.88kg

“Sha dan Haris sangat terharu dengan semua ucapan dan doa semua.. Terima kasih banyak

IKLAN

“Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT diatas limpah kurniaNya dan rezeki..

“Memperkenalkan.. Seth Uwais Bin Haris Idraki Sekarang sha di nasihatkan utk berehat oleh doctor setelah 55 jam 43 minit sha berada dalam labour..Doakan sha cepat sihat ya?

“Sorry tak dapat balas semua, tapi sha Dan Haris hargai sangat2  #alhamdulillah #babyboy#Augustbabies#merdekababy#SethUwais,” tulisnya.

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulillah, sha selamat melahirkan our first baby malam tadi pada 31 August 2019 (jatuh pada Hari Merdeka dan Awal Muharram) , jam 11.43, secara emergency c section, seberat 2.88kg❤️ Sha dan Haris sangat terharu dengan semua ucapan dan doa semua.. Terima kasih banyak🙏 Alhamdulillah syukur kehadrat Allah SWT diatas limpah kurniaNya dan rezeki.. Memperkenalkan.. Seth Uwais Bin Haris Idraki 👶🏻💙 Sekarang sha di nasihatkan utk berehat oleh doctor setelah 55 jam 43 minit sha berada dalam labour..Doakan sha cepat sihat ya? Sorry tak dapat balas semua, tapi sha Dan Haris hargai sangat2 ❤️ #alhamdulillah #babyboy #Augustbabies #merdekababy #SethUwais

A post shared by 씰라茜拉shila amzah🇲🇾 (@shahilaamzah) on

IKLAN

Dalam pada itu, peminat turut menitipkan ucapan tahniah kepada Shila dan suami.

Shila Amzah Telah Selamat Bergelar Ibu

Untuk rekod, Shila telah mendirikan rumah tangga bersama Haris Idraki Elias pada 19 April 2018.

Foto : Instagram Shila Amzah