Penyanyi, Tomok meluahkan rasa lega selepas dirinya selasai menduduki peperiksaan Malaysian University English Test (MUET) yang berlangsung pada Ahad.

Menurut Tomok, dengan berakhirnya peperiksaan tersebut maka pengajiannya di Universiti Utara Malaysia juga bakal melabuhkan tidak lama lagi.

View this post on Instagram

penuh debaran untuk paper MUET hari ini..alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar . ini bermakna kami menghampiri untuk memperoleh ijazah sarjana muda pengurusan industri kreatif di UUM..pengajian menghampiri lima tahun bagai sekelip mata berlalu . terima kasih kepada semua tenaga pengajar yang pernah memberikan ilmu untuk kami semua . terima kasih pada kawan-kawan class BCIM yang selalu berikan sokongan kat aku..walaupun sebenarnya aku nak give up masa sem 2 lagi . terima kasih pada group ANUGERAH DEKAN untuk assigment yang sama-sama kita berjaya tempuhi @pasha562 @azlanalbukhary @zalekha_mwakil dan @ammarhabir . terima kasih @idzwan1877 dan Dato' Seri Dr Mohamed Mustafa Ishak atas segala tunjuk ajar selama ini . terima kasih buat isteri dan anak-anak yang memahami ayah..insyaallah ayah lakukan yang terbaik buat kita sekeluarga . yang paling penting..terima kasih ALLAH untuk segalanya..aku bersyukur YA ALLAH untuk segala nikmat yang di berikan . semoga aku dapat jadi seorang insan yang lebih baik di masa yang akan datang..amin . #sedartaksedar #UUM

A post shared by Tomok (@tomokofficial) on

“Penuh debaran untuk paper MUET hari ini. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

“Ini bermakna kami menghampiri untuk memperoleh ijazah sarjana muda pengurusan industri kreatif di UUM. Pengajian menghampiri lima tahun bagai sekelip mata berlalu

“Terima kasih kepada semua tenaga pengajar yang pernah memberikan ilmu untuk kami semua,” tulisnya.

IKLAN

Bekas vokalis kumpulan New Boyz itu berkata demikian menerusi sebuah entri yang dimuat naik di akaun Instagram miliknya.

Dalam pada itu, Tomok turut menitipkan ucapan penghargaan buat semua pihak yang membantunya sepanjang lima tahun melanjutkan pelajaran.

“Terima kasih pada kawan-kawan class BCIM yang selalu berikan sokongan kat aku. Walaupun sebenarnya aku nak give up masa sem 2 lagi.

IKLAN

“Terima kasih @idzwan1877 dan Dato’ Seri Dr Mohamed Mustafa Ishak atas segala tunjuk ajar selama ini

“Terima kasih buat isteri dan anak-anak yang memahami ayah. Insyaallah ayah lakukan yang terbaik buat kita sekeluarga

“Yang paling penting, terima kasih ALLAH untuk segalanya. Aku bersyukur YA ALLAH untuk segala nikmat yang di berikan

IKLAN

“Semoga aku dapat jadi seorang insan yang lebih baik di masa yang akan datang. Amin,” katanya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum selain turut mendoakan semoga Tomok berjaya menamatkan pengajiannya itu.

“Sebenarnya Aku Nak Give Up Masa Sem 2 Lagi,” – Berdebar Jawab Exam MUET, Tomok Lega Pengajian 5 Tahun Hampir Tamat “Sebenarnya Aku Nak Give Up Masa Sem 2 Lagi,” – Berdebar Jawab Exam MUET, Tomok Lega Pengajian 5 Tahun Hampir Tamat “Sebenarnya Aku Nak Give Up Masa Sem 2 Lagi,” – Berdebar Jawab Exam MUET, Tomok Lega Pengajian 5 Tahun Hampir Tamat

Terdahulu, Tomok melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana muda dalam bidang Pengurusan Industri Kreatif di UUM bersama beberapa selebriti lain seperti Fattah Amin, Altimet dan ramai lagi.

Sumber: Instagram Tomok

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI