Eh betul ke apa yang terjadi? Atau hanya kesilapan teknikal sahaja?

Nampaknya sebuah video yang memaparkan satu entiti atau bayangan yang dipercayai seperti makhluk halus di atas bumbung stadium yang sempat dirakamkan menjadi viral dan telah menakutkan ramai netizen.

Kejadian berlaku sewaktu orang ramai sedang berpusu-pusu masuk ke dalam stadium.

Video berdurasi satu minit itu telah memaparkan kelibat satu hitam yang dipercayai sebagai langsuir sedang memerhatikan penyokong bola sepak sewaktu perlawanan Malaysia bertemu Laos.

IKLAN

Sungguhpun begitu, tidak kurang juga ramai yang mempercayai semua itu hanya video yang telah diedit oleh sesetengah individu yang cuba mencari publisiti dan perhatian ramai.

IKLAN

Seperti biasa, ramai netizen yang mula ‘mereka-reka’ cerita dan paling melucukan apabila ada di antara mereka yang cuba bersangka baik serta kata itu hanya bayangan lumut kerana stadium tersebut memang berlumut.

Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola Scary!, Entiti Langsuir Dirakam Ketika Perlawanan Bola

IKLAN

Hmmmm betul ke? Bagi MH Online, mungkin secara kebetulan sahaja. Kalau tidak pasti semua penonton yang hadir sudah lari ketakutan bukan?

Malah, jika dilihat semula sebelah bayangan tersebut juga ada ‘bayangan’ yang sama seperti yang diperkatakan. Cuma ia tidak jelas untuk dilihat secara halus.

Jika benar ia adalah bayangan entiti misteri seperti yang digembar-gemburkan, MH Online harap langsuir tersebut berpuas hati dengan keputusan dan permainan yang berlangsung.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI