Haish macam-macam yang terjadi sejak beberapa minggu yang lalu. Dari kes Iqram Dinzly, Datuk Farid Kamil dan kali ini komen kasar yang ditinggalkan Fathia Latiff di ruangan komen live video Iqram yang meminta pelakon tersebut membunuh diri.

‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf

‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf

Setelah beberapa hari berdiamkan diri, akhirnya Fathia telah tampil dan meminta maaf secara terbuka di instagramnya.

Menurut Fathia, dia sebenarnya langsung tida niat yang buruk, namun apa yang ingin disampaikannya itu telah disalah tafsir oleh orang ramai.

Di ruangan kepsyen, Fathia menjelaskan apakah niat sebenar dia meninggalkan kata-kata sebegitu.

IKLAN

Katanya apa yang dikatakannya itu seperti sebenarnya ingin menimbulkan kesedaran pada diri Iqram.

Malah dia mengharapkan Iqram dapat melihat kehidupan dari sudut berbeza. Malah dia ingin menggunakan teknik reverse Psychology untuk menyedarkan Iqram.

Bagaimanapun dia tetap mengaku kesalahannya kerana tidak menggunakan bahasa yang lebih baik dan memohon maaf atas apa yang terjadi.

IKLAN

Bagaimanapun seperti biasa, tidak semua yang kita lakukan akan disukai oleh orang ramai bukan?

Ada juga beberapa netizen yang kesal dengan sikap Fathia yang sering kali melakukan kesilapan dan sering kali meminta maaf.

‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf

Tetapi tak kurang hebatnya juga buat semua yang sentiasa berfikiran positif dan memaafkan Fathia dan berharap Fathia tidak akan mengulangi kesilapannya ini lagi.

IKLAN

‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf ‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf

Malah ada juga yang meminta pelakon ini bersemuka sendiri dengan Iqram untuk meminta maaf agar nampak lebih ikhlas.

‘Saya Hanya Ingin Lakukan Reverse Psychology’ Fathia Jelaskan Niat Sebenar & Mohon Maaf

Bagi MH, mungkin isu ini telah di salah anggap oleh beberapa pihak hingga menimbulkan kemarahan, biasalah tu lebih lagi lain orang, lain interpretasinya tetapi Fathia harus mengambil perkara ini sebagai ikhtibar.

Jadikan ia sebagai pengajaran dan janganlah ulangi perkara ini lagi. Jika tidak, sehingga bila-bila orang ramai tidak akan respect mahupun percaya dengan perkataan “maaf” daripada Fathia.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI