Secara tiba-tiba, sekeping foto yang dimuat naik bintang remaja, Masya Masyitah diperkatakan ramai sejak semalam apabila ada yang mendakwa, terdapat kesan suntingan yang jelas pada bahagian paha penyanyi berkenaan.

Lalu, Masya tampil memberikan penjelasan antara sebab menyunting foto peribadinya untuk dimuat naik di Instagram, baru-baru ini.

“Hai semua.. Okay semalam tetiba ada org menviralkan gambar yg agak lama dah masya post.. Dan masa tu takdak sorang pon comment pasai edit pungkoq ka apa semua ni.. Bila semalam tiba2 viral.. Masya pon terkejut.. Then masya tgk balik.. Haah la.. Mmg edit.

“Okay.. Masya mengaku memang masya edit…tapi bukan untuk nak tayang i ada pungkoq besaq ka apa sebab masya jenis tak suka pungkoq besaq… Tgk gambaq first ni.. Ini yg original.. Why masya edit? Masya edit sebab tu tengok kat bahagian Paha tu jadi bukit2 tu.. Tak tau pasaipa.

“Mungkin masya tak betulkan seluaq sebelum pose tu.. Jadi dia jadi berketak2 kat situ sikit.. Jadi saya mengaku lah salah saya sebab saya edit.. Tapi saya edit bukan sebab nak besaqkan pungkoq or bagi nampak lebih sexy.. Tapi hanya untuk menstraightkan balik bahagian ketak tu.. Tak sangka la sampai wall tu pon tertarik sekali,” tulisnya.

“And.. @yuraarose terima kasih viralkan saya kat twitter dan jadikan gambar saya sebagai bahan lawak untuk korang…tak sangka lah awak ni mmg stalk habis2 pasal saya.. Minat bebenor ek? Hahaha.. @yuraarose kalau tak puas hati lai dm.

“Yang memaki saya macam2 tu.. Maki je la.. Kalau itu yg buat korang happy I okay.. 😊 Itu saja penerangan saya pada harini.. Macehhh,” maklum Maysa panjang lebar.

Masya yang kini berusia 19 tahun popular dengan single terkininya, Halimunan.

View this post on Instagram

Hai semua.. Okay semalam tetiba ada org menviralkan gambar yg agak lama dah masya post.. Dan masa tu takdak sorang pon comment pasai edit pungkoq ka apa semua ni.. Bila semalam tiba2 viral.. Masya pon terkejut.. Then masya tgk balik.. Haah la.. Mmg edit.. Okay.. Masya mengaku memang masya edit…tapi bukan untuk nak tayang i ada pungkoq besaq ka apa sebab masya jenis tak suka pungkoq besaq… Tgk gambaq first ni.. Ini yg original.. Why masya edit? Masya edit sebab tu tengok kat bahagian Paha tu jadi bukit2 tu.. Tak tau pasaipa.. Mungkin masya tak betulkan seluaq sebelum pose tu.. Jadi dia jadi berketak2 kat situ sikit.. Jadi saya mengaku lah salah saya sebab saya edit.. Tapi saya edit bukan sebab nak besaqkan pungkoq or bagi nampak lebih sexy.. Tapi hanya untuk menstraightkan balik bahagian ketak tu.. Tak sangka la sampai wall tu pon tertarik sekali… And.. @yuraarose terima kasih viralkan saya kat twitter dan jadikan gambar saya sebagai bahan lawak untuk korang…tak sangka lah awak ni mmg stalk habis2 pasal saya.. Minat bebenor ek? Hahaha.. @yuraarose kalau tak puas hati lai dm.. Yang memaki saya macam2 tu.. Maki je la.. Kalau itu yg buat korang happy I okay.. 😊 Itu saja penerangan saya pada harini.. Macehhh #sayapunyagambaqawakygpanas #attentionseeker #silalahkecam #welcometomyig #hatersmakemefamous

A post shared by 玛莎 Masya Masyitah (@masyitah_masya) on

Foto: Instagram Masya Masyitah