Prihatin dengan masalah yang dialami mereka yang terjejas akibat pandemik Covid-19, pelakon Datin Sri Zizie Izette tampil berhasrat menghulurkan sumbangan barang keperluan kepada golongan sasaran khasnya para ibu yang mempunyai anak kecil.

Menurut Zizie, dia mahu agihkan pakaian lama anak-anaknya selain menyumbang barangan keperluan bayi seperti susu, lampin dan makanan.

“Saya Cuba Sedaya Yang Termampu,” – Datin Sri Zizie Izette Kongsi Rezeki Hulur Barang Keperluan Buat Para Ibu Yang Ada Anak Kecil “Saya Cuba Sedaya Yang Termampu,” – Datin Sri Zizie Izette Kongsi Rezeki Hulur Barang Keperluan Buat Para Ibu Yang Ada Anak Kecil

Pelakon drama Hero Seorang Cinderella itu meminta mereka yang benar-benar memerlukan supaya menghubunginya menerusi Instagram.

“Better days are near. Hope is much stronger than fear. Ramai yg terkesan dgn pandemic ketika ini.

IKLAN

“Saya ingin memberi sumbangan kecil saya kepada ibu2 yg mempunyai anak2 kecil dgn memberi pakaian lama anak2 saya dan juga memberi susu, diapers dan bahan2 makanan.

“Sila dm. Saya cuba sedaya yg termampu. In sha allah. On a different note, I was dolled up by @syafieq_ayman and dressed in his collection too. Thanks darling,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen, warganet turut menyambut baik usaha Zizie dan mendoakan agar urusan tersebut dipermudahkan.

IKLAN

“Saya Cuba Sedaya Yang Termampu,” – Datin Sri Zizie Izette Kongsi Rezeki Hulur Barang Keperluan Buat Para Ibu Yang Ada Anak Kecil

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

“Saya Cuba Sedaya Yang Termampu,” – Datin Sri Zizie Izette Kongsi Rezeki Hulur Barang Keperluan Buat Para Ibu Yang Ada Anak Kecil

Foto: Instagram Zizie Izette

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI