Sari Yanti Umum Akaun Rasmi Instagram Dariya Inara, Korang Dah Tak Perlu Keliru!

Pergh beruntung betul bayi-bayi zaman sekarang, tak sampai sebulan masing-masing dah ada akaun instagram.

Tapi sebenarnya ada juga kebaikannya. Bagi MH, akaun seperti ini boleh dijadikan sebagai album simpanan peribadi dan dalam masa yang sama boleh berkongsi dengan orang sekeliling.

Tidak melepaskan peluang, baru-baru ini Sari Yanti turut melakukan perkara yang sama dengan mencipta akaun rasmi anaknya.

IKLAN

MH puji bagaimana Sari memberitahu orang ramai tentang akaun rasmi anaknya, jadi sekurang-kurangnya tiadalah kekeliruan berlaku kan?

Bayangkan, dalam masa kurang 10 minit Sari Yanti mengumumkan akaun rasmi anaknya, puteri sulung Jep Sepahtu ini telah mengumpul hampir 2ribu pengikut di Instagram.

Okay jujur, tak sabar nak tengok update-update terkini Dariya Inara!

IKLAN

So, korang boleh follow akau Dariya yang betul dan tak perlu keliru akaun mana yang sebetulnya!