“Sama Macam My Dad Datang Risik My Mum Tengah Kerja…,” – Kalau Dah Jodoh, Raja Ilya Dedah Hanya Jumpa Suami 3 Kali Sebelum Berkahwin

Pelakon cantik, Raja Ilya mendedahkan dia dan suami, Trent Garret hanya berjumpa tiga kali sebelum membuat keputusan mendirikan rumah tangga dan saling mengenali antara satu sama lain selepas itu.

Situasi tersebut hampir sama yang dialami ibu dan bapanya sebelum keduanya disatukan sebagai pasangan suami isteri.

Sambil mempromosikan satu jenama minuman yang mampu mengurangkan berat badan, pelakon filem KL Vempires ini berkongsikan momen istimewanya itu.

“So blessed with a loving husband. Jumpa trent 3 kali je before we decided to get married and get to know more after married. So traditional kan?

“Sama mcm my dad datang risik bila my mum tengah kerja, so my grandma rushing surprise jemput my mum dari kilang and balik rumah terus kena lamar,” jelasnya.

IKLAN

Dia pada masa sama turut bersyukur kerana memiliki suami yang banyak berikan dorongan.

“Alhamdulillah. Trent byk support and bring out the best in me. He wants me to be happy, jaga penampilan.

“Perempuan kalau ada inisiatif utk cantik dan dapat body shape yg lawa, lebih confident dgn diri sendiri.. kurangla sentap2 dgn husband.. kurang drama suami isteri tu.

“Suami lagi sayang sbb kita pandai jaga body utk suami. ilya pun mmg dah almost 3 years consume all bodydream product just before i get married. so Jangan kecam tau. ilya cakap JUJUR, this is women’s problem!

“Moment captured between me and suami di dapur. korang bole try buat dgn suami masing2 utk eratkan kasih sayang. Love u suamiku…for making cup of two Lamocha Slimming Coffee. #bodydreamlamocha,” tulisnya lagi sambil memberikan kredit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)

IKLAN

Terdahulu, Raja Ilya dan Trent Garrett berkahwin di Perth Australia dalam satu majlis tertutup yang dihadiri keluarga terdekat kedua-dua pihak pada 23 Disember 2018.

Foto: Instagram Raja Ilya