Setiap tahun OOTD Raya pelakon Rebecca Nur Al Islam bersama suami dan anak antara yang mencuri tumpuan. Selain pemilihan warna, rekaan baju sedondon membuatkan peminat tertunggu-tunggu.

Rebecca mencuri perhatian netizen selepas memuat naik foto berbaju raya warna sedondon bersama pembantu rumahnya.

Menerusi foto-foto yang dimuatnaik di akaun Instagramnya jelas menunjukkan wajah ceria tiga orang pembantu rumahnya ketika bergambar bersama anak-anaknya.

 

Rebecca Nur Al Islam Berbaju Sedondon Dengan Pembantu Rumah

Menerusi ruangan komen setiap foto yang dimuatnaik, rata-rata netizen memuji tindakan Rebecca seorang majikan yang baik dan tidak meminggirkan pembantu rumah sebaliknya menghargai mereka.

IKLAN

Malah mereka juga kagum dengan Rebecca yang menggelarkan pembantu rumahnya sebagai ‘helper’ kepada anak-anaknya yang turut menampakkan anak-anaknya manja bersama pembantu rumah.

Rebecca Nur Al Islam Berbaju Sedondon Dengan Pembantu Rumah

IKLAN

Dalam pada itu,Rebecca juga turut memuat naik gambar pembantu rumah membeli emas di The Spring Shopping Centre di Kuching dengan kapsyen “Happy face…my Helpers shopping time ”

Rebecca Nur Al Islam Berbaju Sedondon Dengan Pembantu Rumah

.Netizen juga turut mendoakan agar keluarga Rebecca dimurahkan rezeki kerana tidak kedekut dan layanan baik yang diberikan terhadap pembantu rumahnya.

IKLAN

 

Sumber : Instagram Rebecca Nur Al Islam

 

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official[/su_heading]