“Rasa Macam Baru Je Papa Iqamahkan, Hari Ni Dah Pun 3 Tahun,” – Anak Bongsu Norman Hakim Sambut Birthday

Pasangan selebriti, Norman Hakim dan isterinya, Memey Suhaiza menyambut ulang tahun kelahiran anak bongsu mereka, Mikayla Delisha Hakim yang ke-3, baru-baru ini.

Meski diraikan bersama ahli keluarga, namun majlis yang mengambil tema merah itu tetap disambut meriah.

Bersempena dengan hari istimewa, Norman ada menitipkan ucapan buat anak tersayang.

“Sanah Helwah Happy 3rd Birthday cayang papa @mikayladelishahakim. Rasa mcm baru je papa iqamahkan,hari ni dah pun 3 tahun.

IKLAN

“Tahun pertama je dapat sambut ramai2, tahun ke-2 sempat jugak sambut, tahun ni kita sambut kita2 aje ye cayang. Semoga terus membesar menjadi anak yang solehah ye cayang…papa love u so much,” tulisnya.

Sementara itu menerusi satu hantaran lain, bintang filem Pasrah itu ada berkongsi gelagat anaknya yang bertanya mengenai suasana sambutan hari jadinya, tahun ini.

“Kayla tanya birthday dia takde kawan2 datang ke?Papa cakap bukan tak ajak,tapi tak boleh sbb ada covid.Pastu pujuk dia papa,mummy,abang2 semuakan ada?Dia macam sad.Dah pujuk,cium2 sikit baru dia ok.Bagi belon baru dia ceria balik.

“Terima kasih semua untuk ingatan,doa & ucapan buat @mikayladelishahakim. Semoga doa yang baik2 akan kembali semula kepada yang mendoakan,” tulisnya lagi.

Pada masa sama, Memey turut mengambil peluang untuk turut memberikan hadiah buat kesemua anaknya di dalam majlis tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

IKLAN

Norman dan Memey mendirikan rumah tangga pada 24 September 2011 dan selain Mikayla, pasangan ini turut dikurniakan dua cahaya mata lain iaitu Muhammad Darwisz Hakim,8, dan Muhammad Dikhriz Hakim, 6.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!