Ramai Pelik Bila Isteri Lan Solo, Sheila Razlan Kongsi Tips Artis Berjaya. Ini Sebabnya!

Isteri kepada penyanyi, Lan Solo, Sheila Razlan baru-baru ini mengundang persoalan netizen apabila dia berkongsi tips agar menjadi artis yang berjaya.

Menerusi kapsyen Instagramnya, dia menjelaskan sebab berbuat demikian.

“Okay, ramai yang pelik KY up tips menjadi artis yang berjaya kan? Sebenarnya, KY selalu tengok DM LS tanya macam mana nak jadi artis, seronok tak jadi artis, macam mana nak popular.

 

“Tak kurang juga kat komen-komen kawan artis yang lain. Nah KY kongsikan hasil bacaan KY melalui profesor Google. Sebenarnya dunia artis atau orang biasa adalah sama! Berbeza hanyalah kerana dilayar kaca TV sahaja.

 

“Nawaitu kena jaga walau siapa pun kita, untuk jadi yang terbaik mesti buat yang baik-baik. Untuk para manager di luar sana kena rajin membaca okay…manager bukan untuk glamour,” tulisnya.

IKLAN

Ohh..itu sebabnya. Nampaknya dia sudah menjawab persoalan ramai jadi para mereka yang bercita-cita nak jadi artis tu boleh take note ya.

IKLAN

Pada MH, betul apa yang Sheila katakan, artis juga manusia biasa, cuma bezanya…kerja mereka di kaca TV. Jadi, sebagai sesama manusia, kita haruslah saling hormat-menghormati ya.

Foto: Instagram Sheila Razlan