Kisah penceraian yang berlaku di antara pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Salleh mendapat perhatian meluas daripada peminat setia mereka apabila pasangan itu mengumumkan sudah berpisah pada Khamis.

Berita itu juga turut menarik perhatian pelakon Puteri Sarah Liyana yang kini sedang berdepan dengan isu pergolakan rumah tangga.

Menerusi laman Insta Story, Sarah atau nama sebenarnya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 37, tampil memberikan sokongan buat Nina.

“Always a fan of you Mizz Nina, be strong. Indeed, Allah is with the patient (sentiasa mengidolakan awak Mizz Nina, semoga diberikan kekuatan. Sesungguhnya, Allah akan sentiasa bersama orang yang sabar),” tulis Sarah.

Puteri Sarah Liyana Tunjuk Sokongan Buat Mizz Nina; “Sentiasa Mengidolakan Awak, Allah Sentiasa Bersama Orang Yang Sabar.”

Selain Sarah, menerusi pemerhatian di laman Instagram Nina atau nama sebenarnya, Shazrina Tan Sri Azman Hashim, 42, ramai rakan selebriti turut memberikan kata-kata sokongan buat bekas ahli kumpulan Teh Tarik Crew itu.

IKLAN

“I love you Nina, hugs,” tulis Shila Amzah.

“May Allah SWT ease everything for the both of you and your son,” titip Fazura.

“With difficulty comes doubles eases. Sending you lots of love,” tulis Ummi Nazeera.

IKLAN

Puteri Sarah Liyana Tunjuk Sokongan Buat Mizz Nina; “Sentiasa Mengidolakan Awak, Allah Sentiasa Bersama Orang Yang Sabar.”

“Perancangan Allah yang terbaik, semoga Allah kurniakan kekuatan buat kedua-dua insan baik ini,” tulis penyampai radio Suria FM, Ajak Shiro.

Nina dan Noh mendirikan rumah tangga pada 1 Julai 2011 dan pasangan itu mengumumkan telah bercerai talak satu pada Khamis.

IKLAN

Sekitar April lalu, pasangan itu memperkenalkan Musa sebagai anak angkat mereka.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

Foto:  Instagram Puteri Sarah, Mizz Nina

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI