Sebelum ini, usahawan yang kini sudah bergelar penyanyi, Datuk Seri Vida (DSV) pernah digosipkan mempunyai hubungan istimewa dengan pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli. Bagaimanapun, apa yang pasti hubungan mereka berdua tidak lebih daripada seorang majikan dan pekerja sahaja.

Malah, anak kepada usahawan berkenaan yang lebih sinonim dengan panggilan Cik B juga pernah menulis di laman Instagram (IG) miliknya dengan menyifatkan pembantu peribadi kepada ibunya itu hanya mahukan perhatian dan terbaru, anak gadis kepada DSV itu turut menulis komen yang agak pedas di ruangan komen IG ibunya beberapa hari lalu.

https://www.instagram.com/p/Bfs88JmBEPU/?hl=en&taken-by=datoserivida

IKLAN

“Promote diri sendiri batak”, tulis Cik B. Komen tersebut setakat ini turut menerima lebih 10 likes di kalangan para pengikut DSV.  Alamak… mengapa tu Cik B?

“Promote Diri Sendiri Batak” – Cik B Tulis Komen Pedas Pada Pesanan ‘Caring’ P.A Buat Mamanya, DSV!

Terdahulu, menerusi video yang dimuat naik DSV sebelum berangkat ke Mekah bagi menunaikan umrah itu, pembantu kepada penyanyi I Am Me itu memberikan pelbagai nasihat buat majikannya sebelum berangkat ke tanah suci.

IKLAN

Antaranya ialah elakkan daripada membeli-belah barangan yang tidak perlu dan berikan sepenuh perhatian kepada umrah yang dikerjakan.

Foto: Instagram DSV

IKLAN

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI