“Potong Rambut Suami, Dia Redha Je…,” – Elyana Tunjuk Skil Gunting Rambut, Hasilnya Not Bad!

Umum mengetahui, perkhidmatan kedai gunting rambut setakat ini masih tidak dibenarkan beroperasi sepanjang perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 3.0) bagi membendung penularan wabak Covid-19 di seluruh negara.

Jadi, pelakon dan penyanyi, Elyana mengambil inisiatif dengan menjadi bidan terjun dengan menggunting rambut suaminyac Khairul Anuar Husin.

“Potong rambut suami. Dia redha je terima kasih kerana mempercayai isteri mu.. @khairulhussin75,” tulisnya ringkas di Instagram sambil berkongsi hasilnya buat tatapan umum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elyanaofficial (@elyanaofficial1)

 Melihat di ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa kagum dengan kebolehan dan kehebatan yang ditonjolkan oleh ibu kepada dua orang cahaya mata itu.

IKLAN

“Ko menang kelas beb pas ni boleh jadi hairstylist kt ridzokumura salon hehheheh,” tulis seorang warganet.

“Kita cammm nk @elyanaofficial1 ape2 pun bagus bos redha je,” puji seorang peminat.

“Woww ade skill. Nak jugak la. Boleh incall ke outcall ni?,” tulis lagi seorang netizen.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

IKLAN

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Poster

Foto: Instagram Elyana