‘Pi Holiday Luar Negara Pon Still Masak Utk Family’ – Peminat Puji Eina Azman Rajin

Nampaknya masih ramai selebriti yang sedang bercuti di luar negara. Selalunya kalau bercuti jarang kita akan memasak sendiri dan ramai yang lebih suka makan di luar.

Kalau anda memang pengikut setia pelakon cantik, Datin Paduka Eina Azman pasti korang tahu yang Eina sangat pandai memasak dan sering berkongsi video-video resipi masakannya di Instagram.

Kali ini Eina sedang bercuti di Paris dan dia telah memuatnaik beberapa video masakannya di Paris. Jom kita tengok apa lauk pauk yang Eina masak disana.

IKLAN

Wah nampak sedap sangat semua masakan Eina jadi tak hairanlah ramai peminat dan pengikutnya yang memuji Eina pandai memasak malah ada juga yang memuji pelakon ini walaupun sedang bercuti namun dia masih rajin untuk menyediakan juadah buat keluarga tersayang.

wanneyhumaiyra: Hebat la datin..pi holiday luar negara pon still masak utk family..respect la dah la lawa,baik hati ,rajin plak

kenchanamogul: I very adore eina! Masak is passion tak kira laaa mana oso masak saja. Mithali gitchuwww n very the melayus ?

pusfa_ayu: Rajin ina even kat paris pun masak sendiri terbaik lah

IKLAN

rohaidahozlan5365: Rajinnya @eina_azman masak tuk dato..beruntung dpt isteri rajin masak ni
noraihanrazali: Aduh smp Paris Dia masak

fairos86: becuti mcm nie menarik…sya famly besar…kalau becuti akan cari homestay yg boleh masak…atlist save beratus dari mkn saja blh spend utk benda lain….nice ninaazman….

MH seronok melihat Eina dan keluarganya pergi bercuti, walaupun sedang bercuti namun tugasnya sebagai seorang isteri dan ibu tidak pernah dilupakan.

Sumber: Instagram Datin Paduka Eina Azman