Pakaian Adik Neelofa Nampak Perut Kena Kecam Teruk

Semalam adik kepada bekas juara Dewi Remaja 2010, Neelofa iaitu Nur Ameera Khan telah berkongsi beberapa keping foto dirinya di akaun Instagram. 

Memang tidak dapat dinafikan kecantikan yang dimiliki oleh Ameera ini saling tak tumpah seperti kakaknya.

Justeru, ada yang memuji kecantikannya namun ada juga kecaman yang dilemparkan kerana pakaian yang dikenakan kelihatan sedikit seksi.

Di bawah merupakan foto-foto Ameera yang rata-ratanya dikecam hebat.

IKLAN

_apizal: sya nak tegur @littlemisskhan ni sape laa sya, mungkin da ramai yg tegur atas permakaian akak, so tak perlu laa nk sya tegur lagi tpi sya hnya nak ckp @littlemisskhan memang lawa sngguh lawa lgi lawa klu xbrpakain yg menjolok mata sya ni huhu??

wanda.milo: Tak cukup kain tu kak oi..nak saya belikan x

rynanailas.shoppe: Cantik memang cantik sangat sangat. Lagi cantik dari neelofa. Lagi cantik sebenarnya kalau baju tu tak nampak perut.

nikky_jai: Dah pandai tunjuk perut plak semenjak dua menjak

IKLAN

seriyau_ujang: Hajah pn bagi je adik pakai gitu..

shameyda36: Nasihat adik tu Neelofa oiiii @neelofa

Inilah antara komen kecaman yang diterimanya sehinggakan kakaknya juga terpalit dengan kecaman namun begitu ada pengikut adik kepada pelakon dan pengacara wanita ini yang membidas komen-komen negatif tersebut.

wawasumner: Baby and haters perpisah tiada lol if I were ameera I would ignore them too cause she knows she slayed everything and everyone’s just jealous ? live your life happily girl.

farahleenamy: Tutup komen pls sakit hati baca keyboard warrior ni walaupun bukan aku yg kena ????

aqealaa: Babyyyy just ignore kalau ada orang kecam u or what just be happy ok . Ignore them

Sumber: Instagram Nur Ameera Khan