Kakak kepada pelakon popular Emma Maembong iaitu Beby Maembong sinonim dengan sosok tubuh yang ideal dan langsing. 

Mana tidaknya, ibu kepada empat orang anak itu tampil berkeyakinan tinggi dengan menggayakan fesyen rambut berwarna merah dan tampak ranggi. 

“Bomba kerengga . Hahaha Bawak anak g birthday party kt balai bomba pandan indah… Budak2 dgn mak budak sekali excited nak naik fire truck..pastu jakun tgok dekat2 haha… 

“After naik fire truck rania habis basah kuyup kena simbah air .. Mummy xboleh kena simbah air, kang takut bertukar jadi ikan..

“Well… I xde niat nak tarik perhatian sesiapa pun.. Paling penting perhatian shuben i dan keyakinan diri i sebagai seorang mak yg dah ada anak 4 org.

https://www.instagram.com/beby_maembong/p/BvET3vLgX8h/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=u99w19y1j3hw

Pernah digelar Mermaid Malaysia, Beby turut mendedahkan berat badannya ketika mengandung.

“Bila org tgok body lentik mak dara ni berjalan, org xpercaya yg i dah dah pernah kembang kecut mengandung dan pernah kembang sampai 86kg..

“And ada yg iols dengar membawang berbisik2, “ohhh ni la dia mermaid tu, dia byk buat operation tu utk kurus, sedut lemak and potong rusuk tu,” tulis Beby.

Lalu,netizen turut mengagumi ibu kepada empat orang anak ini yang memiliki fizikal bak anak dara. 

Foto : IG Beby Maembong 

Apa Kata Anda