Dalam ramai-ramai yang kondem dan mengutuk pelancaran koleksi terbaru tudung Nealofar, ada juga beberapa netizen yang memuji serta tidak kisah dengan pemilihan tempat yang dipilih.

Baru-baru ini salah seorang pembaca MH ada berkongsi satu screen capture yang telah menjadi viral tentang pandangan seorang peminat yang memandang marketing Neelofa sebagai satu yang sungguh strategik dan kena dengan perkembangan semasa.

Menurut kenyataan yang tersebar itu, dia ingin memberitahu kepada semua dia sangat menyokong tindakan Neelofa dan sangat memahami apa yang ingin diketengahkan oleh Neelofa.

IKLAN

Menurutnya 4 perkara ini mengukuhkan mengapa Neelofa bertindak berani untuk memilih Zouk sebagai pilihanannya.

  1. Nelofa ingin menyampaikan tiada masalah untuk seseorang gadis bertudung untuk pergi ‘club’.
  2. Dia ingin naikkan lagi kesedaran gadis bertudung seperti ini tidak perlu lagi berpura-pura di siang hari.
  3. Semua orang boleh menjadi ‘nakal’ dan tidak perlu beli pakaian yang terlalu seksi hanya kerana ingin memasuki kelab malam.
  4. Gembiralah kerana akhirnya korang boleh jadi diri sendiri dan mengubah trend yang sama dan membosankan dengan kehadiran gadis hijabi.

 

IKLAN

Netizen Ini Kongsi 4 Point ‘Positif’ Mengapa Neelofa Pilih Zouk Sebagai Lokasi Tersebut!

IKLAN

Aduh tak tahulah point-point ni boleh diterima pakai atau tidak, tapi MH rasa seperti sesuatu yang mengarut dan tidak masuk akal. Tapi MH percaya it’s all about marketing strategy!

Apapun MH baru sahaja diberitahu bahawa koleksi tudung terkini Neelofa yang dilancarkan itu juga telah habis di jual dengan harga sehelai RM73.00 dan tidak akan dijual atau dimiliki secara online.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI