Nampak Coli Merah Jambu Zizi Kirana

Penyanyi Zizi Kirana atau nama sebenarnya Nur Fazelah Mohd Tahil telah menerima kecaman orang ramai apabila fesyen bajunya dilihat jarang dan menampakkan lurah serta pakaian dalamnya yang berwarna merah jambu.

Gambar tersebut telah dikongsi di Instagramnya. 

Rata-rata pengikutnya menganggap penampilan Zizi itu tidak bersesuaian dengan imejnya sebagai wanita Timur.

IKLAN

“Artis kah atau tidak aurat kena jaga Zizi Kirana kalu nak upload jangan buat di insta simpan dalam handphone sendiri jangan sampai sebilang salah erti kan dari etika berpakaian. Maaf teguran nie pun bukan memandai tapi dari segi kira sebagai orang islam tq”

 

“Speechless.. dulu time zaman kampung xdala seksi mcm ni. Bila sudah banyak transformasi makin galak pemakaiannya. Hope kak Zizi Kirana faham. Memandangkan ramai yg support kak pakai macam ni, mereka sebnarnya cuci mata jak tu. sorry if im offense you. Take care kak.”

 

“Zizi Kirana cari salah sapa? sis,awak tu artis..Memag menjadi mata-mata orang sekeliling. Kami tegur bukan niat nak mncari salah sapa. Tapi terang-terang sis memang pakia mnjolok mata. Kami peminat sis. Sejak join dangdut star. Sy memang minat sis. Mudah-mudahan sis amik positif atas teguran semua.Bukan niat nak kecam atau nk menjadi ‘ustazah’ sosial.” kata peminatnya menerusi ruangan komen.

Kebanyakan mereka yang mengecam Zizi dan mahu pelantun Rahsia Hati tersebut lebih peka selepas ini.

Bukan mudah untuk bergelar selebriti. Setiap tindak-tanduk pasti akan diperhatikan oleh peminat. Kadang-kadang, peminat ibarat ingin menentukan setiap pergerakan dan penampilan artis mengikut apa yang mereka mahukan.

IKLAN

 

[su_heading]Untuk perkongsian berita selebriti dan pengiklanan, boleh emelkan kepada editor.media@karangkraf.com atau hubungi 03-5101 7322. Ikuti kami juga di Facebook  Media Hiburan * Instagram  mediahiburanofficial * Youtube  Media Hiburan Official[/su_heading]