“Nak Tambah Lagi Satu,”- Ini Hasrat Scha AlYahya

Pelakon dan model, Scha AlYahya menyatakan hasrat yang ingin dicapainya sebelum tahun 2018 berakhir.

Katanya kepada MH, dia ingin tambah anak lagi seorang.

“Kalau hasrat ‘personal’ saya adalah saya nak tambah lagi satu. Tapi, saya hanya ‘just go with flow’.

 

“Tak nak stress-stress sangat fasal hal ini, kalau ada, adalah. Perancangan semua tu takdelah buat apa. Cuma ikut keadaan je.

 

“Kalau hasrat lain macam karier pula, saya nak berlakon teater,”katanya kepada MH.

Scha yang juga merupakan isteri kepada pelakon Awal Ashaari, sempat berkongsi mengenai perkembangan anak mereka, Lara Alana.

IKLAN

“Lara okay, dia seronok pergi sekolah cuma kadang-kadang moody dia tu biasalah kan.

“Dan sekarang adalah masa terbaik untuk kenalkan bahasa lain kepada Lara jadi kini Lara sedang belajar bahasa Melayu, Jawi dan Mandarin.

“Slow-slow belajar lah sekarang,” katanya lagi.

Wow! Hebat Lara…apa-apapun., all the best ya.

IKLAN

Foto/Instagram: Scha AlYahya