1. Syura Sudah Pulih Daripada Sakit Misteri

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

Penyanyi, Syura menerusi sumber Astro Gempak memberitahu bahawa dia kini sudah pulih daripada penyakit misteri yang dialami olehnya sejak tahun lalu.

Menurut Syura, dia terlah dibawa berubat secara tradisonal oleh penyanyi,Bob Yusof.

“Alhamdulillah, selepas Bob bawa saya berubat secara tradisional tak ada perkara-perkara aneh berlaku lagi.

 

“Saya pun sudah tidak bermimpi yang pelik-pelik seperti sebelum ini. Cuma berat badan saya susut,” katanya kepada Astro Gempak.

 

2. Tahniah Kim Ha Neul Kini Bergelar Ibu!

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

Pelakon popular Korea, Kim Ha Neul kini sudah bergelar ibu selepas selamat melahirkan bayi sulungnya pada Isnin lalu.

IKLAN

Memetik laporan Soompi, syarikat agensinya, Sidus HQ berkata pelakon ini telah melahirkan seorang bayi perempuan dan keadaan mereka berada dalam keadaan sihat.

 

3. Muat Naik Status Tentang Artis Plastik, Janna Nick Harap Individu Tersebut Terasa

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

Sebelum ini MH pernah berkongsi satu artikel berhubung status pelakon popular, Janna Nick yang dimuat naik menerusi Insta Storiesnya berhubung selebriti plastik.

IKLAN

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

Janna menerusi sumber Astro Gempak berkata, status berkenaan sememangnya ditujukan kepada selebriti yang bersikap plastik terhadapnya.

IKLAN

“Saya memang tujukan status itu kepada dia dan harap dia terasa. Namun begitu, saya enggan mendedahkan identiti individu tersebut kerana saya tak mahu dikaitkan dengan orang yang berperangai sebegitu.

 

“Azam tahun 2018 saya adalah untuk mengelakkan diri dari aura negatif dan saya mahu melakukan perkara terbabit. Dia cuba merapatkan diri dengan saya tapi saya tahu dia mempunyai ‘perangai’ tersebut,” katanya kepada Astro Gempak.

 

4. Ammar Dedah Pernah Terima Ugutan Bunuh Berhubung Isu Watson Nyambek!

#MHBreakfirst: 4 Update Hiburan Pagi Ini!

MH pasti ramai yang masih ingat dengan kontroversi yang mengaitkan penyampai radio, Ammar Titan berhubung isu nama bapa Watson Nyambek tahun lalu.

Ammar berkata kepada sumber Mstar Online, kes itu membuatkan dia berada dalam keadaan yang sangat tertekan.

“Saya akui sangat tertekan ketika itu saya berjumpa dengan bos Media Prima beritahu hasrat untuk letak jawatan dan mahu berpindah keluar negara.

 

“Saya tidak tahan dengan keadaan ketika itu di mana saya keluar rumah pun dipandang serong oleh masyarakat,” ujarnya kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Ammar juga mendedahkan bahawa dirinya pernah diugut bunuh.

“Saya dapat banyak e-mel yang nak bunuh dan cederakan saya, memang takut nak keluar rumah tapi saya tidak membuat laporan polis kerana saya fikir perkara itu hanya rasa marah netizen terhadap saya ketika itu.

 

“Saya tidak baca apa-apa di Internet dan padam seketika Instagram dan sosial media lain. Perkara itu lebih mendatangkan tekanan.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI