Pelakon cantik yang sentiasa tampil dengan penampilan ayu serta lemah lembut, Mira Filzah mengakui hubungannya dengan pelawak popular, Zizan Razak masih lagi baik.

Apabila ditanya oleh pihak media adakah hubungannya dengan Zizan sudah putus, pelakon ini menjawab tidak sebagai jawapan dan berkata mereka hubungan mereka masih baik cuma dia dan Zizan sibuk dengan komitmen kerja masing-masing.

“Taklah, saya dan Zizan masih lagi berkawan dan hubungan kami masih lagi baik cuma saya sibuk, dia pun sibuk tapi kami masih berkawan macam biasa,” jawabnya pada soalan yang diajukan kepadanya ketika ditemui di majlis pelancaran perisa baharu 100Plus semalam.

IKLAN

Katanya lagi, buat masa ini dia mahu fokus terhadap kerjayanya dahulu dan belum berfikir untuk ke fasa seterusnya dalam hubungan mereka.

IKLAN

“Kita fokus kerjaya dulu buat masa ni, tapi saya tidak ketepikan soal peribadi cuma sekarang ni masing-masing sibuk.

Tambahnya lagi, jika sudah tiba masanya untuk mereka membawa hubungan yang terjalin ke fasa seterusnya dia akan berkongsi detik itu bersama semua.

IKLAN

“Bila tiba masanya nanti Insya ALLAH saya akan beritahu pada semua nanti,” katanya lagi.

Dalam pada itu, Mira juga ditanyakan soalan tentang apakah hadiah yang diberikan oleh Zizan kepadanya sempena hari jadinya pada 2 April yang lalu namun pelakon cantik ini menjawab ‘biarlah rahsia’.

Apapun MH sentiasa mendoakan yang terbaik buat mereka tidak kira dalam soal kerjaya mahupun peribadi.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI